Zaterdag 14 maart 2020 - UITGESTELD Zaterdag 8 mei 2021

Projectkoor IJsselstein 'Finally, the best of …'

Dirigent Peter Elbertse brengt jaarlijks een verrassend eindresultaat tot stand met een groot projectkoor van amateurzangers (m/v), dat zich slechts in zo’n acht repetities voorbereidt.

Dat deze succesformule in samenwerking met professionele musici werkt blijkt nu al zeven jaar en daar voegen we nog slechts één aan toe.       

 

Update:

Pianoduo Lestari Scholtes & Guylim Janssens http://www.scholtesjanssens.com/

Solisten, beide werkzaam bij het Groot Omroepkoor:

Erna van den Dool - sopraan https://www.elmavandendool.nl/

Pelle Fuhr Jorgensen - bariton https://www.grootomroepkoor.nl/palle-fuhr-jorgensen-1

Slagwerkers: Paul Jussen, Hans Zondrop, Esther Doornink (Radio Philharmonisch Orkest), Niek van Wiggen en Robbert-Jan van Schoonacker.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaterdag 14 maart 2020 Projectkoor IJsselstein 'Finally, the best of …'

Dirigent Peter Elbertse brengt jaarlijks een verrassend eindresultaat tot stand met een groot projectkoor van amateurzangers (m/v), dat zich slechts in zo’n acht repetities voorbereidt.

Dat deze succesformule in samenwerking met professionele musici werkt blijkt nu al zeven jaar en daar voegen we nog slechts één aan toe.       

In 2020 werken we voor de laatste keer toe naar: 'The best of…’. Het beste uit het repertoire door de jaren heen: van Queen, Beatles & Stones, Musicals tot Jazz.

Én natuurlijk een ruime selectie uit de Carmina Burana, het klapstuk met professionele solisten, musici, vleugels, pauken en slagwerk. Waar het in 2013 allemaal mee begon!

Het projectkoor fungeert soms als backing vocals voor de solisten, maar zingt ook zeker overdonderend en imponerend in de spotlights.  

‘The best of’ is ook terugblikken op 7 projecten, met een totaal van zo’n 625  deelnemers, 85 gezongen songs en medleys, 20 verschillende artiesten en zo’n 2200 bezoekers.

Dat wilt u toch zelf ervaren? Als bezoeker, of u kunt zich als amateurzanger (m/v) inschrijven voor dit project.

We zoeken zo’n 100 enthousiaste deelnemers! Ervaring niet vereist, wel prettig. 

Repetities

We werken in acht weken in een combinatie van volledige inzet en plezier naar een kwalitatief goed concert toe.

Zowel bij de repetities als tijdens het concert wordt er gezongen met bladmuziek/ songteksten, dus het hoeft niet uit het hoofd.

De reguliere repetities vinden plaats op de woensdagavonden vanaf 22 januari 2020, starten steeds om 19.45 uur in de Overtoomzaal van het Fulcotheater.

Het repeteren duurt tot ongeveer 22.15 uur en tussendoor is er een pauze. 

In de laatste week is er naast een repetitie op woensdagavond een zaalrepetitie op vrijdagavond 13 maart en de generale op zaterdagmiddag 14 maart.

Deelnemen aan dit projectkoor kost € 85,00 inclusief materiaal (excl. bladmuziek Carmina Burana) en een plaatsbewijs voor het concert.

Bij de bevestiging ontvang je de gegevens voor het overmaken van het deelnamebedrag.

De benodigde materialen worden je in een map uitgedeeld tijdens de eerste repetitie op woensdag 22 januari 2020, dan inloop vanaf 19.15 uur.

 

 

Je kunt je niet meer rechtstreeks aanmelden via www.theateraandeslag.nl (vul het reserveringsformulier in) of mail naar theateraandeslag@hotmail.com.

Alleen heren kunnen zich nog melden voor de wachtlijst.

 

‘The Best of...' komt wederom voort uit de samenwerking tussen het Fulcotheater en Theater aan de Slag.

http://www.fulcotheater.nl/algemeen/   https://www.facebook.com/Projectkoor-IJsselstein