=> De aanmeldingen voor het projectkoor 2018 zijn zo talrijk dat we moeten stoppen met nieuwe inschrijvingen. 

Je kunt nog wel op een wachtlijst geplaatst worden <=  

Zaterdag 10 maart 2018 - Projectkoor 'Beatles vs. Stones' Fulcotheater IJsselstein o.l.v. Peter Elbertse 

Van de nette Liverpoolse band ‘The Beatles’ en de Londense dwarsdenkers ‘The Rolling Stones’ is bekend dat ze lange tijd een goede verstandhouding hadden. Maar als het even kon probeerden ze elkaar op muzikaal gebied te overtreffen.

Die concurrentiestrijd gold ook voor het algemene publiek: je was in de jaren 60 òf voor de Beatles, òf voor de Stones. Een ‘vete’ tussen twee van de grootste bands aller tijden wordt een feest met hun grootste hits die centraal staan in: ‘Beatles versus Stones’. 

Bent u dol op muziek uit de 60- en 70ties, hevige fan of stille genieter, ga met ons mee terug in de tijd! Zelfs de jongere generatie die niet op zoek is naar nostalgie, zal verrast zijn door de veelzijdigheid. Bij dit concert is het is zeker niet verboden om mee te zingen met hits als Yesterday, Love me do, Jumpin' Jack Flash, Angie en natuurlijk Hey Jude en I can’t get Satisfaction!

De sound van ‘Beatles en Stones’ wordt op een andere wijze geïnterpreteerd, middels een ‘intieme’ begeleiding met solisten, ‘slechts’ één gitarist en twee vleugels bespeeld door professionele pianisten in een setting met flair en humor.

Het projectkoor fungeert soms als backing vocals maar zingt ook zeker overdonderend en imponerend in de spotlights.

Sinds 2013 staat dirigent Peter Elbertse jaarlijks voor het verrassende eindresultaat van een project dat slechts zo’n zes weken in beslag neemt. Dat deze succesformule werkt bleek vorig jaar ook in ‘Movies & Musicals’, met een ruim tachtig tellend enthousiast projectkoor op het podium in een uitverkochte zaal van het Fulco theater.

Wilt u zelf als amateur zanger/zangeres deel uit maken van dit projectkoor?

We hebben zo’n 120 enthousiaste deelnemers! Je kunt alleen nog op de wachtlijst geplaatst worden, je krijgt dat bericht wanneer er een plekje beschikbaar komt.

Informatie via deze website (reserveringsformulier) of theateraandeslag@hotmail.com 

Musicus en dirigent Peter Elbertse brengt, voor het zesde jaar op rij, het resultaat van een bijzondere samenwerking tussen een groot projectkoor, professionele solisten en (klassiek) pianisten.  Professionele solisten worden aangevuld door het projectkoor, soms op de achtergrond, maar ook zeker imponerend in de spotlights! We werken in een combinatie van volledige inzet en plezier naar een kwalitatief goed concert toe.

De repetities op de woensdagavonden vanaf 31 januari 2018 starten steeds om 19.45 uur in de Overtoomzaal van het Fulcotheater te IJsselstein. Het repeteren duurt tot ongeveer 22.15 uur en tussendoor is er een pauze. Zowel bij de repetities als tijdens het concert wordt er gezongen met bladmuziek/songteksten, dus het hoeft niet uit het hoofd.

Er is één repetitie voorafgaand aan de generale op vrijdag 9 maart in de theaterzaal plus de generale repetitie op zaterdagmiddag.

Deelnemen aan dit projectkoor kost €77,50 inclusief oefenmateriaal en een vrijkaart voor het concert. Uw deelnamebedrag kunt u overmaken op NL73ABNA0594165180 t.n.v. P. Elbertse onder vermelding van je volledige naam en woonplaats.  

'Beatles vs. Stones' komt wederom voort uit de samenwerking tussen het Fulcotheater en Theater aan de Slag.

(adres Fulco: Overtoom 3 te IJsselstein, zie ook www.fulcotheater.nl/algemeen).